Terug

Volg Hart van Nederland

Wat te kiezen? - Aflevering 4, Bestaanszekerheid: Hoger minimumloon of ander toeslagenstelsel?

Wat te kiezen? - Aflevering 4, Bestaanszekerheid: Hoger minimumloon of ander toeslagenstelsel?

Podcast

17 nov 2023, 06:28

Bestaanszekerheid. Een woord dat deze verkiezingen niet meer is weg te denken. Veel partijen noemen het, maar vooral NSC - de partij van Pieter Omtzigt - zet er op in. Partijen pleiten voor een hoger minimumloon, een ander toeslagenstelsel en werken moet meer gaan lonen. Bestaanszekerheid gaat niet alleen over lage inkomens. Je ziet nu ook dat middeninkomens steeds meer moeite hebben om rond te komen. De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur, welke partij verdedigt jouw standpunt?

In deze nieuwe podcast ‘Wat te kiezen?’ van Hart van Nederland bespreken politiek verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens vijf grote verkiezingsthema’s: wonen, migratie, gezondheidszorg, bestaanszekerheid en klimaat. Wat zeggen verschillende partijen daarover en hebben ze oplossingen voor de grote uitdagingen?

Ze hebben de verkiezingsprogramma's van de 10 grootste partijen doorgespit zodat jij dat niet meer hoeft te doen:

Redactie: Hannah Warnar, Jeanneau van Beurden en Mark Kampers

Productie: Daniël Bom

Grafische vormgeving: Daniël Bohus

Met dank aan: Maarten Steendam

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.