Terug

Volg Hart van Nederland

Wat te kiezen? - Aflevering 1, Wonen: zei er iemand 'bouwen, bouwen, bouwen?'

Wat te kiezen? - Aflevering 1, Wonen: zei er iemand 'bouwen, bouwen, bouwen?'

Podcast

6 nov 2023, 10:40

Je zoekt een eerste koophuis, een goede sociale huurwoning of eindelijk die studentenkamer in de buurt van je opleiding. Maar zie die tegenwoordig nog maar eens te vinden. Talloze Nederlanders zitten met smart te wachten op een beschikbare woning, misschien ben jij er een van. De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur en bij welke partij ga jij onderdak vinden?

In deze nieuwe podcast ‘Wat te kiezen?’ van Hart van Nederland bespreken politiek verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens vijf grote verkiezingsthema’s: wonen, migratie, gezondheidszorg, bestaanszekerheid en klimaat. Wat zeggen verschillende partijen daarover en hebben ze oplossingen voor de grote uitdagingen?

Ze hebben de verkiezingsprogramma's van de 10 grootste partijen doorgespit zodat jij dat niet meer hoeft te doen:

Redactie: Hannah Warnar, Jeanneau van Beurden en Mark Kampers

Productie: Daniël Bom

Grafische vormgeving: Daniël Bohus

Met dank aan: Maarten Steendam

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.