Terug

Volg Hart van Nederland

Nieuwe functie op WhatsApp: scherm delen tijdens videogesprek

WhatsApp

12 aug 2023, 17:10

WhatsApp komt weer met een nieuwe functie: het wordt mogelijk om je scherm te delen tijdens een videogesprek. Dit was al mogelijk bij Zoom en Facetime, maar bij WhatsApp ontbrak dit handigheidje nog. Met deze nieuwe update, die deze week bekend is gemaakt door de makers, komt daar verandering in.

De functie is inmiddels door WhatsApp voor iedereen uitgebracht, dus de update is beschikbaar in de App Store. Wanneer je de update hebt gedaan, verschijnt de knop om je scherm te delen automatisch tijdens een videogesprek in WhatsApp.

Hoe werkt het?

Eerst open je WhatsApp. Daarna start je een videogesprek met een van je contacten.

Tik op het symbool met het schermpje en het poppetje. Je telefoon geeft dan een venster weer waarin wordt aangegeven dat je een opname gaat maken van je scherm. Klik daarna op 'Nu starten' om je scherm te delen.

Wil je je scherm niet meer delen? Klik dan op 'Uitzending stoppen'.

Opletten

Let wel op, want diegene met wie je nu je scherm deelt, kan ook jouw binnengekomen meldingen zien. Wil je dit privé houden? Zorg dan dat je iPhone op 'Niet storen' staat voordat je gaat videobellen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.