Terug

Volg Hart van Nederland

Nieuwe functie op WhatsApp: 'Meer controle over je chats'

Nieuwe functie op WhatsApp: 'Meer controle over je chats'

nieuws

23 mei 2023, 07:48

WhatsApp maakt het binnenkort mogelijk om verzonden berichten te bewerken. "Of je nu een typfoutje wilt corrigeren of extra context wilt toevoegen aan je bericht: we geven je graag meer controle over je chats", maakte de berichtenservice bekend.

Volgens de nieuwe update kunnen berichten bewerkt worden door binnen 15 minuten na verzending het bericht lang ingedrukt te houden en 'bewerken' te kiezen in het menu. Naast bewerkte berichten staat 'bewerkt', zodat de ontvangers weten dat het bericht is gecorrigeerd.

Via WhatsApp wordt ook vaker opgelicht: een steeds groter wordend probleem. Wendy lokte een WhatsApp-oplichter meesterlijk in de val:

Wendy lokt Whatsapp-oplichter meesterlijk in de val
2:01
Wendy lokt Whatsapp-oplichter meesterlijk in de val

Komende weken beschikbaar

"Zoals bij alle persoonlijke berichten, media en gesprekken worden je berichten en de bewerkingen die je uitvoert, beschermd door end-to-end versleuteling", aldus WhatsApp. De update wordt volgens het bedrijf momenteel wereldwijd beschikbaar gemaakt en komt in de komende weken voor iedereen beschikbaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.