Terug

Volg Hart van Nederland

Zoektocht naar vermist Duits meisje op Ameland hervat

112

13 juli 2020, 06:37

De politie heeft maandag op het strand van Ameland de zoektocht naar het vermiste Duitse meisje hervat. De actie startte zodra het daglicht werd. Hulpdiensten hebben zondag de hoop opgegeven het meisje levend terug te vinden. De zoektocht is nu gericht op het vinden van het stoffelijk overschot. Lees ook: Strandbezoekers Ameland vol lof over inzet garnalenvissers bij vermist 14-jarig meisje In de loop van de ochtend zijn viskotters uitgevaren om verder te zoeken op zee. Het meisje wordt sinds zaterdagavond 22.30 uur vermist. Haar vader sloeg alarm nadat hij met twee dochters in zee van de zonsondergang had genoten. Ze waren afgedreven door de sterke stroming. De vader sloeg alarm toen ze de 14-jarige niet meer zagen. Daarop is een grote zoekactie opgezet, die tot 03.30 uur in de nacht duurde. Zondag werd de hele dag tevergeefs verder gezocht op zee met sonarapparatuur en vanuit de lucht met een helikopter en een vliegtuig van de kustwacht. Lees ook: Zoektocht naar vermist meisje (14) bij Ameland hervat: 'Overlevingskans nihil' ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.