Terug

Volg Hart van Nederland

Het weer op deze donderdag: (opnieuw) grijs en miezerig

Het weer op deze donderdag: (opnieuw) grijs en miezerig

Weerbericht

3 dec 2020, 07:15

Alleen als je van donker weer en grijze luchten houdt, word je deze dagen op je wenken bediend. De wolken weten namelijk ook vandaag nauwelijks van wijken en steeds weer kan er ook een beetje regen uit vallen. Tussendoor is het ook wel langere tijd droog en heel misschien valt dan voor de zon een gaatje in de bewolking. Het waait iets harder dan gisteren waardoor het ook wat kouder aanvoelt. De temperatuur blijft vanmiddag steken op een graad of 6 à 7. Lees ook: Start meteorologische winter bezorgt ons niet meteen de rillingen

Vanaf morgen meer zon

Vanavond en de komende nacht regent het nog door, morgen ziet het er een stuk beter uit. Al in de ochtend trekt de regen via het noorden weg waarna de zon er vaker doorkomt. Het blijft dan vrijwel droog en in de middag wordt het 7 of 8 graden. Wel gaat het flink waaien uit het zuidoosten. Aan zee komt een windkracht 7 te staan en is er kans op windvlagen met snelheden tot 80 kilometer per uur. Lekker weer dus om tijdens een wandeling uit te waaien. Lees ook: Alle sinterklazen opgepast! Het wordt glad tijdens Pakjesavond Het weekend verloopt vrijwel droog. Zaterdag is de zon het vaakst te zien en lijkt een ideale dag voor buitenactiviteiteten, zondag drijft er wat meer bewolking over. In de nachten kan de temperatuur tijdens opklaringen dichtbij het vriespunt komen, overdag wordt het tussen 4 en 6 graden. Foto: Jessie van Neer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.