Terug

Volg Hart van Nederland

42-jarige vrouw opgepakt in moordzaak loodgieter Johan van der Heyden

42-jarige vrouw opgepakt in moordzaak loodgieter Johan van der Heyden

112

9 juni 2020, 10:19

Opnieuw is iemand aangehouden in het onderzoek naar de verdwijning en gewelddadige dood van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Het gaat om een 42-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. Zij wordt verdacht van diefstal met geweld, afpersing, opzettelijke vrijheidsberoving en gijzeling. Lees ook: Gedetailleerde getuigenis in zaak vermiste loodgieter: 'Gruwelijk vermoord' De 57-jarige Van der Heyden verdween 2 juni vorig jaar. In januari dook de politie een met beton gevulde speciekuip op met daarin stoffelijke resten van de man. De speciekuip lag in het Schelde-Rijnkanaal bij het Brabantse Nieuw-Vossemeer. Het lichaam bleek te zijn verbrand en in stukken gezaagd met een kettingzaag. Lees ook: Stoffelijke resten vermiste Belgische loodgieter gevonden in speciekuip Tot nog toe zijn er zeven arrestaties verricht in deze zaak. Drie verdachten, twee 40-jarige vrouwen en 31-jarige man, zitten nu nog steeds in voorarrest. De politie houdt rekening met nog meer aanhoudingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.