Terug

Volg Hart van Nederland

Zwaar vuurwerk explodeert in Rotterdamse woning, vrouw en twee kinderen gewond

112

28 dec 2022, 16:12

In een woning aan de Van der Schellingstraat in Rotterdam Noord zijn dinsdagavond drie personen, onder wie twee kinderen, gewond geraakt door een explosie. Volgens de politie is er zwaar illegaal vuurwerk afgestoken.

Rond 23.30 uur kreeg de politie een melding van de explosie. Op dat moment waren de bewoners, een 61-jarige man, een 49-jarige vrouw en vijf kinderen, aanwezig in de woning. De vrouw en twee kinderen zijn lichtgewond geraakt en zijn ter plekke behandeld.

Hoewel de explosie voor behoorlijke ravage in het huis zorgde, is het pand nog steeds bewoonbaar. Het blijft onduidelijk waar precies in het huis de explosie plaatsvond.

Explosie

In de nacht van dinsdag op woensdag vond ook een grote explosie plaats in de Rotterdamse Hondiusstraat. Bij verschillende huizen zijn de ruiten eruit geblazen.

Hart van Nederland/ANP

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Hart van Nederland, lees hier meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.