Terug

Volg Hart van Nederland

'Meer dan honderden kilo's coke' gevonden in haven Vlissingen, verscherpt toezicht

nieuws

15 nov 2023, 06:48

De douane heeft dinsdagavond een enorme partij cocaïne onderschept in de haven van Vlissingen. Vanwege de vondst houden douane, politie en de marechaussee in de nacht van dinsdag op woensdag verscherpt toezicht in het havengebied.

Om hoeveel kilo het gaat, kan een woordvoerder van de douane niet zeggen. Maar volgens hem gaat het om "zeker meer dan honderden kilo's".

Hoe de verdovende middelen in de haven terecht zijn gekomen, is nog onbekend. De drugs zijn afgevoerd en vernietigd. Waarom er dan toch verscherpt toezicht is ingesteld, kan de douanevoorlichter niet zeggen.

ANP/ Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.