Terug

Volg Hart van Nederland

Pakketten vol vermoedelijke drugs gevonden langs kust, politie vraagt alertheid

Pakketten vol vermoedelijke drugs gevonden langs kust, politie vraagt alertheid

112

15 okt 2023, 21:54

Er zijn dit weekend tassen en pakketten gevonden langs de Noordzeekust die vermoedelijk harddrugs bevatten. De politie doet onderzoek naar de inhoud en de herkomst van de tassen en de pakketten.

Een woordvoerder van de politie Noord-Holland kan niet zeggen hoeveel tassen en pakketten veilig zijn gesteld en waar precies. Wel is duidelijk dat ze ook op het strand in Zuid-Holland zijn aangespoeld.

"Indien u een onbeheerde tas of pakket vindt, maak dit dan niet open maar bel direct 112", waarschuwt de politie op X. De politie onderzoekt de herkomst ervan samen met de FIOD, de douane, Rijkswaterstaat en de Kustwacht.

Er wordt ook geregeld drugs gevonden in de havens zelf. Zo werd in Vlissingen een megahoeveelheid van 542 kilo cocaïne gevonden:

Douane treft enorme hoeveelheid coke in haven Vlissingen
0:26
Douane treft enorme hoeveelheid coke in haven Vlissingen

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.