Terug

Volg Hart van Nederland

Let op: roombotercroissants ALDI bevatten mogelijk metaaldeeltjes

Waarschuwen

29 jan 2024, 20:27

In de voorverpakte roombotercroissants van ALDI zijn mogelijk metaaldeeltjes aangetroffen, wat kan leiden tot verwondingen bij consumptie. De supermarkt waarschuwt consumenten om de croissants met de houdbaarheidsdatum 21 februari van dit jaar niet te consumeren.

Deze waarschuwing is uitgegeven door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op maandag. De betreffende croissants worden verkocht in verpakkingen van vier stuks, met een totaalgewicht van 180 gram.

Vanwege een productiefout bestaat het risico dat deze croissants metaaldeeltjes bevatten. De NVWA benadrukt echter dat croissants met een andere houdbaarheidsdatum veilig geconsumeerd kunnen worden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP/Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.