Terug

Volg Hart van Nederland

Action roept aroma diffuser terug: kan communicatieapparatuur verstoren

Waarschuwen

23 jan 2024, 22:11

Action heeft dinsdag een veiligheidswaarschuwing afgegeven voor het artikel Aroma Diffuser. Het apparaat blijkt na onderzoek van de RDI (Rijksinspectie Digitale Infrastructuur) niet te doen aan de verplichte kwaliteitseisen. De winkelketen is nu een terugroepactie gestart.

Het probleem heeft te maken met de elektromagnetische golven van het apparaat, die de wettelijke eisen overschrijdt. Concreet houdt dit in dat de diffuser storingen kan veroorzaken bij communicatieapparatuur. Dit kan gevaarlijk worden als het gaat om het bereiken van hulpdiensten zoals de ambulance of brandweer.

Specificaties

Volgens Action gaat het om het volgende product:

Streepjescode: 8712628171919, 8712628171964 Artikel nummer: 27300221 Aroma Diffuser Goud, 27300222 Aroma Diffuser Hout Artikel nummer Action: 2579732 Batchnummer: 874122

Terug naar de winkel

De aroma diffuser was te koop tussen 10 maart en 15 augustus 2023. Kopers wordt gevraagd het product terug te brengen naar de winkel als zij dit apparaat in huis hebben. Daar krijgen ze het aankoopbedrag terug.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.