Terug

Volg Hart van Nederland

Ziggo-busje rijdt woning binnen in Roggel na botsing met elektrische auto

112

23 dec 2020, 18:28

Een busje van internetprovider Ziggo is woensdagmiddag een woning binnengereden in Roggel. De schade aan het huis is groot: de gevel is door de klap deels ontzet. Het ongeluk gebeurde na een aanrijding op de kruising van Ophoven met de Sterrebosweg, net buiten het Limburgse dorp. Het Ziggo-busje kwam in botsing met een elektrische auto, waarna de bestuurder de gevel van de woning ramde. Lees ook: Enorme ravage in Enschede nadat bestuurder (18) huiskamer binnenrijdt

Bewoners ongedeerd

De ravage was groot na het ongeluk: een deur en een raam zijn door de harde klap uit de gevel geslagen. De bewoners moesten het pand meteen verlaten vanwege instortingsgevaar. De weg lag bezaaid met brokstukken en de twee wagens raakten zwaar beschadigd. Wonderbaarlijk raakte niemand gewond. Hoe de botsing tussen het bestelbusje en de elektrische auto kon gebeuren is nog niet duidelijk. De politie doet ter plaatse onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Lees ook: Auto doorboort woning in Bergentheim na politieachtervolging Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.