Terug

Volg Hart van Nederland

Ernstig ongeluk op de A325 bij Arnhem, mogelijk door spookrijder

112

16 dec 2020, 07:50

Op de A325 bij Arnhem zijn dinsdagavond laat twee auto's frontaal op elkaar gebotst. Mogelijk heeft een spookrijder het ernstige verkeersongeluk veroorzaakt. Rond 22.30 uur kwam de melding binnen van de aanrijding op de A325 richting Nijmegen. Op het moment van het ongeluk was het erg mistig op de weg. De hulpdiensten rukten groots uit, ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Bekijk video: Spookrijder zorgt voor levensgevaarlijke taferelen op A2 bij Eindhoven

Bestuurder zwaargewond

Beide automobilisten zijn na de frontale botsing met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een correspondent ter plaatse zou de toestand van een van de bestuurders kritiek zijn, de ander zou niet in levensgevaar zijn. De snelweg was na de aanrijding korte tijd volledig afgesloten in de richting van Nijmegen. Al snel werd het verkeer via de rechterrijstrook langs het ongeluk geleid. Inmiddels is de A325 weer helemaal vrijgegeven. Lees ook: Verdwaalde spookrijder fietst op vouwfietsje door IJtunnel in Amsterdam Hoe de botsing precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht. Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.