Terug

Volg Hart van Nederland

Taxi klemgereden op A59, passagier uit auto getrokken en meegenomen

Taxi klemgereden op A59, passagier uit auto getrokken en meegenomen

112

3 dec 2020, 06:29

Op de A59 is woensdagavond een taxi klemgereden door een Porsche. De passagier werd uit de wagen getrokken en meegenomen. De politie vermoedt de man ontvoerd is. Het slachtoffer werd eerder op woensdag opgepikt bij station Helmond. Tijdens de rit is de taxi gestopt bij een Shell-tankstation langs de A58 bij Rijen. Daar sprak het slachtoffer met een persoon of personen in een andere auto. De taxi werd later rond 18.20 uur op de A59 ter hoogte van knooppunt Zonzeel klemgereden door een zwarte Porsche Cayenne met kenteken H-776-ZJ. De passagier werd uit het voertuig getrokken en sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. Bekijk video: Arrestatieteam rijdt auto's klem en beëindigt ontvoering in Amsterdam

Getuigen gezocht

Het slachtoffer was donker gekleed en droeg een zwart mondkapje met een witte afdruk van een leeuw. De man heeft donker haar dat aan zijkanten is opgeschoren en hij droeg een donkere tas om zijn schouder. Hij is volgens de politie tussen de 25 en 35 jaar en spreekt meerdere talen. Zijn identiteit is onbekend. De politie is op zoek naar getuigen van de vermoedelijke ontvoering of van de eerdere ontmoeting bij het tankstation. Mensen die meer weten worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000. Lees ook: Jongen (17) ontvoerd, mishandeld en vernederd in kelderbox Schiedam ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.