Terug

Volg Hart van Nederland

Gewonde op Zwarte Cross na botsing met loopbrug en akelige val

112

23 juli 2023, 21:51

Een deelnemer aan het festival Zwarte Cross in Lichtenvoorde is zaterdagmiddag gewond geraakt, bevestigt een woordvoerder van de organisatie berichtgeving van het AD.

Op beelden op sociale media is te zien dat de man die zaterdag gewond raakte, op een stellage zit bovenop een vrachtauto die op weg is naar de start van een evenement. Als de vrachtauto onder een loopbrug doorgaat, klapt de man met zijn bovenlichaam tegen de stellage, valt op de grond en blijft roerloos liggen. Een achteropkomende vrachtauto weet net op tijd te stoppen.

"De man maakt het naar omstandigheden goed", zegt de woordvoerder, die verder geen vragen wil beantwoorden.

Vrijdag raakte ook al een 47-jarige bezoeker van het evenement zwaargewond door een ongeval met een attractie. De man viel van deze hoge attractie:

Persoon zwaargewond na val van hoge attractie op Zwarte Cross
0:57
Persoon zwaargewond na val van hoge attractie op Zwarte Cross

Hart van NederlandANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.