Terug

Volg Hart van Nederland

Meisje (13) met zwaar hoofdletsel in ziekenhuis na ongeluk met doorrijder

112

18 jan 2024, 13:03

Een 13-jarig meisje uit het Brabantse Valkenswaard is woensdagavond met haar fiets aangereden door de bestuurder van een donkerblauwe Volkswagen Golf. Ze liep ernstig letsel op aan haar hoofd. De automobilist is doorgereden zonder te stoppen. De politie is een onderzoek gestart.

Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur op de Geenhovenseweg, ter hoogte van de kruising met de Haagstraat en de Koningsvaren. Door de klap kwam het meisje meters verder op de weg terecht. In plaats van controleren hoe het met het slachtoffer ging, reed de chauffeur door in de richting van de Eindhovenseweg.

Het slachtoffer heeft bij de aanrijding flink hoofdletsel opgelopen. Ze moest met spoed naar het ziekenhuis worden overgebracht.

Oude diesel met schade

De politie is op zoek naar de doorrijder. Er is sporenonderzoek gedaan en enkele getuigen hebben hun verhaal gedaan. Vermoedelijk reed de bestuurder in een Volkswagen Golf van een wat ouder type, dat op diesel rijdt. De politie vermoedt dat de wagen flinke schade heeft opgelopen bij de botsing.

Verder is er nog geen informatie over de identiteit van de automobilist, of de verblijfplaats van de auto. Mensen met informatie over de auto of de bestuurder kunnen contact opnemen met de politie.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.