Terug

Volg Hart van Nederland

Doorrijder laat voetgangster (86) ernstig gewond achter na aanrijding Rotterdam

Doorrijder laat voetgangster (86) ernstig gewond achter na aanrijding Rotterdam

112

6 jan 2024, 21:10

Een 86-jarige voetgangster is zaterdag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding in Capelle aan den IJssel. Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de Schenkelse Dreef. Na de botsing ging de bestuurder er vandoor. De vrouw bleef gewond achter op het asfalt.

Het slachtoffer raakte gewond aan haar hoofd en bovenlichaam. Ze moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Eind 2023 werd een baasje en zijn hond geschept in Den Haag. De hond heeft het ongeluk niet overleefd:

Doorrijder schept baasje en rijdt hond dood
0:50
Doorrijder schept baasje en rijdt hond dood

Aangehouden

De politie werd gewaarschuwd en agenten startten direct een onderzoek. Dat leidde al snel naar de Koperstraat in Rotterdam waar de auto was gezien en de bestuurder een stopteken kreeg. Zowel hij als zijn passagier werden aangehouden.

Het gaat om een 20-jarige Rotterdammer en een 18-jarige plaatsgenote. Beiden zitten vast en de auto is voor onderzoek in beslaggenomen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.