Terug

Volg Hart van Nederland

Familie op zoek naar doorrijder na ernstig ongeluk Rotterdam, Ed (63) nog steeds in ziekenhuis

Familie op zoek naar doorrijder na ernstig ongeluk Rotterdam, Ed (63) nog steeds in ziekenhuis

112

16 juni 2023, 21:57

Vrienden, familie en de politie zijn op zoek naar getuigen die informatie hebben over een zeer ernstig ongeluk op zondagavond 4 juni om 19.50 uur op de Noorderbocht in Rotterdam. De 63-jarige Ed Wonink raakte hierbij zwaargewond en ligt nog altijd in een ziekenhuis met zwaar hersenletsel.

De automobilist, die het slachtoffer van achteren aanreed, ging er na het ongeluk vandoor.

"Mijn broer reed vanaf zijn volkstuintje naar huis toen hij op de brug over de A20 van achteren werd aangereden", zo vertelt zijn zus Inez. "Kinderen waren getuigen van het ongeluk en hebben echt heel goed gehandeld."

Ze belden meteen de hulpdiensten, de traumahelikopter was er ook snel. "Ed is naar het ziekenhuis gebracht en ligt daar nog steeds. Hij heeft nog een lange weg te gaan en zal hierna moeten revalideren." Familie en vrienden noemen het een laffe daad en hopen dat degene die hun Ed heeft aangereden zich meldt.

De politie hoopt dat camerabeelden of getuigen meer duidelijkheid kunnen geven over de auto en de bestuurder die met hoge snelheid vandoor ging richting de Gordelweg in Rotterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.