Terug

Volg Hart van Nederland

Wolken overheersen op D-day dinsdag, kans op vrieskou

Wolken overheersen op D-day dinsdag, kans op vrieskou

Weerbericht

8 dec 2020, 08:35

Na alle regen van gisteren is het weer op de dag van de coronapersconferentie een stuk vriendelijker. De zon komt er hier en daar door, er zijn ook wolkenvelden en vanmiddag lijken de wolken in de meerderheid te zijn. Het blijft wel droog en omdat een niet al te sterke oostelijke wind vrij koude lucht aanvoert, wordt het niet warmer dan 3 tot maximaal 5 graden. Lees ook: 'Weinig versoepeling', wat komt dan aan bod tijdens de persconferentie? Vanavond verandert niet veel, vannacht kan hier en daar mist ontstaan. Als het even opklaart, daalt de temperatuur onder nul. Verder kan het net als in de afgelopen nacht op niet gestrooide plaatsen lokaal glad worden. Morgen is het vaak grijs en nevelig met in de ochtenduren eerst ook hier en daar mist. Omdat de zon nauwelijks de kans krijgt, is het met rond 2 graden nog iets kouder dan vandaag. Verder is er nauwelijks wind.

Later deze week: regen

Ook donderdag en vrijdag lijken twee grijze dagen te worden met vrijdag later op de dag in het zuidwesten af en toe regen. Vanaf het weekend zoekt de wind de zuidhoek op en gaan de temperaturen omhoog. Het wordt ook iets wisselvalliger. Lees hier het weerbericht van Weer.nl. Beeld: Ton Wesselius

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.