Terug

Volg Hart van Nederland

Nog even: zomervakantie voorbij, maar zomerweer nog niet

Weerbericht

21 aug 2023, 10:41

Terwijl voor sommigen de zomervakantie echt voorbij is, gaat de zomer nog eventjes door. Er komen nog een paar stralende dagen aan, met zomerse temperaturen, meldt Weer.nl.

Maandag wordt ook zo’n dag. We beginnen met een paar mistbanken verspreid over het land, maar de zon gaat daar snel mee afrekenen. In het hele land wordt het een flink zonnige dag. In het binnenland heb je met iets meer wolken te maken, maar het blijft wel de hele dag droog. Langs de westkust is het sowieso bijna alleen maar blauw.

Er staat heel weinig wind, we bevinden ons nog steeds in een hogedrukgebied waarin het heel rustig is. Alleen aan zee komt nog een matige wind te staan, verder is 'ie hoogstens zwak en de richting is veranderlijk. Dat, samen met al die zonneschijn, maakt dat de temperaturen weer flink oplopen.

Direct aan zee is het 22 à 23 graden, maar op de warmste plekken in het binnenland komen we ook vandaag aan 27, mogelijk 28 graden.

Zonnige dagen

De eerstkomende dagen verandert er nog niet veel. We krijgen heldere nachten met hier en daar mist, gevolgd door zonnige dagen met temperaturen tot 27 graden. Vanaf donderdag verandert het wel; de buienkansen stijgen en de temperatuur lijkt aan het eind van de week een flinke duik te gaan nemen.

Meer daarover vind je op Weer.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.