Terug

Volg Hart van Nederland

Hittegolf: hier kun je veilig zwemmen in natuurwater

Hittegolf: hier kun je veilig zwemmen in natuurwater

Weerbericht

24 juni 2019, 11:17

Het is heet. Op maandag wordt maximaal 34 graden en op dinsdag stijgt het kwik lokaal zelfs tot 37. Ideaal weer om een duik te nemen in de zee of ander natuurwater. Maar waar zwem je veilig? Op zwemwater.nl vind je een overzicht van alle geteste zwemplekken in Nederland. Ook wordt per plek een zwemadvies gegeven. Slechte waterkwaliteit komt bijvoorbeeld door blauwalg, wat darmklachten en uitslag kan veroorzaken. Lees ook: Hittegolf: 5 dingen die je kunt doen als je de warmte wil ontlopen Foto: ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.