Terug

Volg Hart van Nederland

Eindelijk lente! Vandaag heerlijk weer, met temperaturen boven 20 graden

Eindelijk lente! Vandaag heerlijk weer, met temperaturen boven 20 graden

Weerbericht

4 mei 2023, 07:47

Het is eindelijk zover: de temperaturen kunnen donderdag in Nederland op uitgebreide schaal tot boven de 20 graden oplopen.

Ook het KNMI-station in De Bilt tikt waarschijnlijk de 20 graden aan. Als dat zo is, dan is (eindelijk) de eerste warme dag van het jaar binnen. Dat is veel later dan gebruikelijk.

Ook het zonnetje is donderdag goed te zien en te voelen. Er zullen velden met hoge sluierbewolking overdrijven, maar de zon schijnt daar behoorlijk door. Het blijft droog. Het wordt tussen de 18 graden in het noorden en 23 graden in het zuiden van het land. Op de Wadden wordt het rond de 14 graden.

Donderdagavond en -nacht valt er waarschijnlijk regen door een storing vanuit het zuidwesten. De dodenherdenking verloopt overal nog droog, maar laat in de avond kan een regen- en onweersbui vallen.

Het wind draait dan naar het zuidwesten en het koelt tussen de 8 en 12 graden af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.