Terug

Volg Hart van Nederland

Code geel: groot deel van Nederland heeft last van dichte mist

Weerbericht

26 okt 2023, 07:18

Het KNMI heeft donderdagochtend code geel afgegeven vanwege dichte mist. Verspreid over het land kan het zicht daardoor plaatselijk minder dan 200 meter zijn.

De code geel geldt niet voor de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel en Limburg. In de rest van het land verdwijnt de dichte mist geleidelijk in de tweede helft van de ochtend.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.