Terug

Volg Hart van Nederland

Code geel vanwege dichte mist: zicht soms minder dan 100 meter

Weerbericht

23 okt 2023, 06:59

Het KNMI heeft maandag voor het midden en het zuiden van Nederland code geel afgegeven vanwege dichte mist. Het verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden van de mist, meldt de weerdienst.

Weeronline waarschuwt dat het zicht op sommige plekken minder dan 200 meter is en op een enkele plek zelfs minder dan 100 meter. Naar verwachting lost de mist in de loop van de ochtend weer op. Vooral in het midden van het land bestaat de kans dat de mist wat langer blijft hangen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.