Terug

Volg Hart van Nederland

Voetballer Mo Ihattaren wordt vervolgd voor mishandeling

Voetballer Mo Ihattaren wordt vervolgd voor mishandeling

Voetbal

12 jan 2024, 13:15

Voetballer Mohammed Ihattaren wordt vervolgd voor een mishandeling op 11 februari 2023. Daarnaast zal hij ook worden aangeklaagd voor een poging tot uitlokking van bedreiging op 7 oktober 2022. Dat bevestigen ingewijden aan het ANP.

Het Openbaar Ministerie kan enkel zeggen dat een 21-jarige man uit Vleuten wordt vervolgd voor deze feiten. Ze willen niet bevestigen dat het gaat om Ihattaren. Voor de zaak is nog geen zittingsdatum bekend.

De voetballer kwam al eerder negatief in het nieuws en werd in verband gebracht met criminaliteit. Hij werd twee keer aangehouden en zag hij zijn peperdure Porsche Panamera in vlammen opgaan:

Porsche van Ajax-voetballer Ihattaren brandt uit in Utrecht: 'Jaloezie heerst in de lucht'
0:49
Porsche van Ajax-voetballer Ihattaren brandt uit in Utrecht: 'Jaloezie heerst in de lucht'

Bijzondere carrière

De middenvelder staat op dit moment onder contract bij de Tsjechische club Slavia Plaag. Hiervoor leek hij aan de slag te gaan bij het Turkse Samsunspor, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Volgens Samsunspor stelde Ihattaren "onaanvaardbare" aanvullende eisen.

In de zomer van 2021 stond Ihattaren onder contract bij de Italiaanse topclub Juventus, maar speelde nooit een competitieduel in Turijn. Het jaar daarvoor werd hij enige tijd gehuurd door Ajax, maar door problemen in de privésfeer werd dat geen succes. Eerder speelde Ihattaren tussen 2019 en 2021 voor het eerste elftal van PSV, waar hij ook de jeugdopleiding had doorlopen en als groot talent bekend stond.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.