Terug

Volg Hart van Nederland

Maurice Steijn is komende drie seizoenen trainer van Ajax

Maurice Steijn is komende drie seizoenen trainer van Ajax

Voetbal

14 juni 2023, 11:18

Ajax heeft de komst van Sparta Rotterdam-trainer Maurice Steijn bevestigd. De 49-jarige coach heeft voor drie jaar getekend in Amsterdam.

Directeur voetbalzaken Sven Mislintat is lovend over de voormalig voetballer, die hij een "overperformer" noemt. "Hij heeft bij alle clubs waar hij werkzaam was veel betere resultaten behaald dan vooraf werd verwacht", stelt de Duitser.

Maandag werd al duidelijk dat Sparta een akkoord had bereikt met Ajax om Steijn ondanks een doorlopend contract te laten gaan. Met de Rotterdammers werd Steijn afgelopen seizoen zesde.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.