Terug

Volg Hart van Nederland

Oranje wint weer van Schotland en ziet concurrent punten morsen

Oranje wint weer van Schotland en ziet concurrent punten morsen

Voetbal

31 okt 2023, 22:45

De voetbalsters van Oranje hebben dankzij een fraai doelpunt van Esmee Brugts moeizaam gewonnen van Schotland in de Nations League.

Met de 1-0-zege in Glasgow profiteert de ploeg van bondscoach Andries Jonker optimaal van de nederlaag van Engeland bij België (3-2). De voorsprong op de WK-finalist is met nog twee duels te gaan 3 punten.

Engeland is op 1 december op Wembley de volgende tegenstander voor Oranje. Alleen de groepswinnaar houdt kans op plaatsing voor de Olympische Spelen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.