Terug

Volg Hart van Nederland

Wereldkampioen Verstappen wint 50e Grand Prix in Verenigde Staten

Wereldkampioen Verstappen wint 50e Grand Prix in Verenigde Staten

Sport

22 okt 2023, 22:45

Max Verstappen heeft voor de vijftigste keer een race in de Formule 1 gewonnen. De 26-jarige Nederlandse coureur was zondag in zijn Red Bull de snelste tijdens de Grote Prijs van de Verenigde Staten. Verstappen, die begon vanaf de zesde plaats, nam halverwege de wedstrijd de leiding op het Circuit of the Americas in handen en reed vrij overtuigend naar de zege.

De Brit Lewis Hamilton kwam in zijn Mercedes in het slot van de race nog dicht in de buurt van de drievoudig wereldkampioen, maar moest met de tweede plek genoegen nemen. Lando Norris finishte in zijn McLaren als derde. Sergio Pérez, de Mexicaanse ploeggenoot van Verstappen, werd vijfde.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Bron: ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.