Terug

Volg Hart van Nederland

Edwin van der Sar deelt goed nieuws over zijn gezondheid: 'Niet langer op IC'

Edwin van der Sar deelt goed nieuws over zijn gezondheid: 'Niet langer op IC'

Sport

18 juli 2023, 19:25

Oud-doelman Edwin van der Sar heeft de intensive care verlaten. Dat meldt hij op Twitter. De voormalige algemeen directeur van Ajax en keeper werd vorige week vrijdag getroffen door een hersenbloeding.

Via sociale media deelt Van der Sar een foto vanuit het ziekenhuis met zijn vrouw Annemarie aan zijn zijde. "Allereerst willen we iedereen bedanken voor de lieve en steunende berichtjes. Ik ben blij om te delen dat ik niet langer meer op de intensive care ligt", schrijft hij daarbij. De oud-voetballer ligt voorlopig nog wel op een andere afdeling in het ziekenhuis. "Ik hoop dat ik volgende week naar huis mag en dan de volgende stap kan nemen in mijn herstel."

Vakantie

De 52-jarige Van der Sar werd vorige week vrijdag tijdens een vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding. Zaterdag werd hij overgebracht naar een ziekenhuis in Eind 2009 werd ook de vrouw van Van der Sar getroffen door een hersenbloeding.

Ajax

Van der Sar kondigde in mei zijn afscheid aan bij Ajax. De 130-voudig international begon in 2012 als directeur marketing bij Ajax en vervulde sinds 2016 de rol van algemeen directeur bij de club uit de hoofdstad. Na een tegenvallend seizoen, waarin Ajax als derde eindigde en er veel kritiek was op de clubleiding, gaf Van der Sar aan op te zijn.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.