Terug

Volg Hart van Nederland

Ajax komt met update over toestand Edwin van der Sar: 'Stabiel, maar nog steeds zorgelijk'

Ajax komt met update over toestand Edwin van der Sar: 'Stabiel, maar nog steeds zorgelijk'

Voetbal

8 juli 2023, 13:34

Voormalig Ajax-directeur Edwin van der Sar zal voorlopig nog op de intensive care blijven. Zijn toestand is nu stabiel, maar nog steeds zorgelijk. Dit deelt Ajax namens Annemarie van der Sar, de vrouw van Edwin.

De oud-doelman werd vrijdag op zijn vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding. Hij is toen met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

Eerder dit jaar stapte Van der Sar op als algemeen directeur van Ajax:

'Van der Sar laat al jaren zien dat hij ongeschikt is om een beursgenoteerd bedrijf te leiden'
0:54
'Van der Sar laat al jaren zien dat hij ongeschikt is om een beursgenoteerd bedrijf te leiden'

Steunbetuiging

De familie Van Der Sar is dankbaar en diep onder de indruk van de vele steunbetuigingen, Op sociale media wensen veel mensen sterkte aan Edwin.

Ook de Ajax-spelers willen Van Der Sar een hart onder de riem steken: zij kwamen zaterdagmiddag voor het oefenduel tegen FC Den Bosch het veld op in shirts met nummer 1, als steun aan de oud-doelman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.