Terug

Volg Hart van Nederland

Leesbril koning Willem-Alexander maakt de tongen los: 'Hij kan 't hebben'

Leesbril koning Willem-Alexander maakt de tongen los: 'Hij kan 't hebben'

Koninklijk Huis

19 sep 2023, 17:39

Koning Willem-Alexander las dinsdag weer de jaarlijkse troonrede voor. Op sociale media letten mensen niet alleen op zijn uitspraken, maar ook op hetgeen wat hij droeg. Op X, voormalig Twitter, raken mensen maar niet uitgepraat over de nieuwe aankoop van de koning. "Welkom als lid van de Brillenclub, Majesteit! Het staat u goed", tweet Ien van der Pol.

Voor de eerste keer droeg Zijne Majesteit een leesbril tijdens de troonrede, en dat bleef dus niet onopgemerkt. "Het allermooiste van deze troonrede? Zijne Majesteit de Koning doorbreekt het taboe op de leesbril", schrijft Marcel op X.

Diverse reacties

Op sociale media staan mensen er niet versteld van dat de koning een bril draagt. "Ach ja, halverwege de 50. Dan krijg je dat. Hij kan 't hebben", tweet Carla Zoutenbier. Een ander zegt: "De koning heeft een leesbril op. Het is ook net een echt mens, hé?"

Toch zijn er ook negatieve reacties op de nieuwe aankoop van Zijne Majesteit. Zo tweet iemand: "De Vakantiekoning ziet er gek uit met zijn vreemde leesbril." En een ander zegt: "Giro 555 start inzamelingsactie om onze koning een goede leesbril te geven." Niet iedereen bekeek het dus door een roze bril.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.