Terug

Volg Hart van Nederland

LIVE: Bekijk hier het Debat van Nederland met lijsttrekkers van grootste partijen

LIVE: Bekijk hier het Debat van Nederland met lijsttrekkers van grootste partijen

Verkiezingen

16 nov 2023, 20:11

Donderdagavond is het tijd voor het allereerste SBS-debat ooit: Het Debat van Nederland. Wilfred Genee presenteert het debat samen met Hart van Nederland-verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens. Vanaf 20.30 uur is het debat hierboven te volgen.

In het debat gaan de lijsttrekkers van de vier grootste partijen met elkaar én gewone Nederlanders in gesprek. Het zal gaan over gezondheidszorg, wonen, migratie en rondkomen (bestaanszekerheid).

Praat mee!

Zelf meepraten tijdens de uitzending kan onder meer via de hashtag #debatvannl, wie weet zie je jouw reacties terug in een van de uitzendingen.

De Nederlanders die naar de studio komen hebben zelf ervaring met de onderwerpen. Zij leggen hun verhaal voor aan de lijsttrekkers, die hierover vervolgens met hen en elkaar het debat aangaan. Na afloop beschouwen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in Vandaag Inside het debat na.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.