Terug

Volg Hart van Nederland

Hoe denken partijen over windmolens? Jouw vragen beantwoord

Verkiezingen

17 nov 2023, 19:19

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen beantwoorden politiek verslaggevers Sam Hagens en Merel Ek jouw vragen. Een van de lastigere kwesties waar partijen zich over buigen is duurzaamheid.

Waar willen partijen windmolens plaatsen? Liever op zee, of op het land? En hoe denken politieke partijen over het salderen van zonnepanelen? In bovenstaande video worden deze vragen voor je beantwoord.

In de Hart van Nederland-podcast Wat te kiezen? bespreken Sam Hagens en Merel Ek vijf grote verkiezingsthema's. Beluister hier de laatste aflevering:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.