Terug

Volg Hart van Nederland

Nog geen duidelijkheid over Nederlandse start vaccinatiecampagne

Nog geen duidelijkheid over Nederlandse start vaccinatiecampagne

Politiek

17 dec 2020, 12:51

Het ministerie van Volksgezondheid komt pas volgende week met meer informatie over wanneer Nederland start gaat met de vaccinatiecampagne, zegt een woordvoerder. Volg het laatste coronanieuws hier in het liveblog Eerder donderdag zei voorzitter Ursula van der Leyen van de Europese Commissie dat het inenten in heel de Europese Unie start op 27, 28 en 29 december, maar het ministerie kan nog niet zeggen wat deze uitspraak betekent voor Nederland. Lees ook: Pfizer kan bij eerder groen licht voor coronavaccin ook eerder leveren Dinsdag benadrukte coronaminister Hugo de Jonge dat het vaccineren "niet valt of staat met een week eerder beginnen", maar wel met een veilig en zorgvuldig verloop. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.