Terug

Volg Hart van Nederland

Bewoners vastgebonden en mishandeld bij woningoverval Made

Bewoners vastgebonden en mishandeld bij woningoverval Made

112

5 dec 2020, 18:45

Bewoners van een huis in Made zijn zaterdagochtend mishandeld en vastgebonden bij een woningoverval. Een van de slachtoffers moest aan zijn verwondingen worden behandeld in het ziekenhuis. De politie is naarstig op zoek naar getuigen. Meerdere overvallers drongen zaterdagochtend even na 8:00 uur een woning binnen aan de Sluizeweg in Made. Ze bonden de bewoners vast en mishandelde een van hen. Vervolgens vluchtte de daders in onbekende richting met de persoonlijke eigendommen van de bewoners. Lees ook: Twee gewonden en vijf aanhoudingen bij schietincident Vaals

Vastgebonden

Toen de overvallers weg waren lukte het een van de slachtoffers om al vastgebonden de straat te bereiken. Hier riep de bewoner om hulp. Buurtgenoten hoorde de schreeuw om hulp en belde de politie. De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.