Terug

Volg Hart van Nederland

Mondkapweigeraar (42) opgepakt na bedreiging winkelbeveiligers

Mondkapweigeraar (42) opgepakt na bedreiging winkelbeveiligers

112

7 dec 2020, 11:50

Een 42-jarige man uit Kaatsheuvel is opgepakt omdat hij twee beveiligers van een supermarkt in zijn woonplaats heeft bedreigd. De man had een woordenwisseling met de toezichthouders omdat hij geen mondkapje wilde opzetten, meldt de politie. Een van de beveiligers sprak de verdachte aan, omdat hij geen mondkapje gebruikte. De man haalde uit naar de beveiliger en dreigde dat hij hun vingers zou breken en hun tanden uit de mond zou slaan. Lees ook: Agressieve mondkapweigeraar gooit vol blikje frisdrank door spatscherm bij tankstation

Geen mondkapje om persoonlijke omstandigheden

De verdachte verklaarde tegenover de politie dat hij vanwege persoonlijke omstandigheden geen mondmasker op wilde zetten. Hij liet een pasje zien waar dit op stond, maar volgens de politie had de man geen medische verklaring bij zich. Lees ook: Mondkapjesplicht gaat in: wat zijn de uitzonderingen en mogen spatschermen? ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.