Terug

Volg Hart van Nederland

Zonnige lentedag voor de boeg met weinig kans op regen

Weerbericht

8 mrt 2024, 08:54

De meeste mensen zullen hun weekend goed beginnen, want vrijdag wordt het namelijk een heerlijke lentedag met overwegend zonnig weer en weinig kans op regen of bewolking. Dat voorspelt meteoroloog Robert de Vries.

De dag begint koud, met een minimale temperatuur van 0 graden, maar de temperaturen kunnen oplopen tot 10 graden in het hele land. Een matige zuidoostenwind zal gedurende de dag waaien.

Bewolking neemt toe

De kans op zon neemt zaterdag alweer af, met bewolkte omstandigheden gedurende de dag en kans op plaatselijke buien in de avond. De temperatuur stijgt echter iets, met een minimum van 2 graden en een maximum van 13 graden.

Op zondag zullen de temperaturen vergelijkbaar zijn met zaterdag, maar neemt de kans op kleine regenbuien toe. De dag zal voornamelijk bewolkt zijn, met weinig zonneschijn.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.