Terug

Volg Hart van Nederland

Opnieuw zonnig lenteweer op komst: temperaturen tot 14 graden

Weerbericht

4 mrt 2024, 09:57

Maandag begint de week met flink wat mist en bewolking, maar later in de week klaart het op en wordt het steeds zonniger. Vanaf woensdag kunnen we genieten van echt voorjaarsweer.

Maandag kan er 's ochtends in het noordoosten nog mist voorkomen. In het noorden en oosten blijft het de hele dag bewolkt. Wie in het westen of zuiden woont, heeft meer geluk: daar is maandag flink wat zon te zien.

Dinsdag is het bewolkt en valt er af en toe regen. Vooral in het noordoosten van het land wordt het dan nat. Het wordt dan 7 tot 10 graden.

Voorjaarweer

Afgelopen week konden we al genieten van de eerste zonnestralen van het jaar. Vanaf woensdag kunnen we die warme temperaturen opnieuw verwachten. Het wordt voorjaarweer en de zon zal zich steeds meer laten zien. Overdag wordt het ook steeds zachter, met temparturen die op vrijdag zelfs kunnen oplopen tot 14 graden. De nachten zijn wel fris, met kans op nachtvorst.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.