Terug

Volg Hart van Nederland

Vermist 16-jarig meisje uit Arnhem is weer terecht

Vermist 16-jarig meisje uit Arnhem is weer terecht

112

25 dec 2020, 17:14

Het 16-jarige meisje uit Arnhem dat sinds donderdag werd vermist, is weer terecht. De politie verspreidde eerder op vrijdag een foto van haar op sociale media. Het meisje vertrok donderdag aan het begin van de middag van huis en was sindsdien spoorloos. Uit onderzoek bleek dat zij een NS-dagkaart had gekocht. Ze kon daardoor overal in Nederland zijn. Het meisje droeg toen ze wegging een zwarte jas tot net over haar heupen. Volgens de politie is het meisje in goede gezondheid teruggevonden en is ze herenigd met haar familie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.