Terug

Volg Hart van Nederland

Vanaf maandag honderden pakketpunten gesloten

Vanaf maandag honderden pakketpunten gesloten

Politiek

18 dec 2020, 15:14

Winkels met een pakketpunt mochten van de overheid openblijven tijdens deze lockdown, maar daar mogen mensen alleen pakketten komen ophalen en mag niets aan hen worden verkocht. Dat blijkt niet alleen economische onaantrekkelijk, het onbegrip bij klanten is ook groot. Daarom sluiten komende maandag honderden winkels met zulke pakketpunten hun deuren.

Volg het laatste nieuws over de coronacrisis in ons liveblog.

Het gaat daarbij om winkels van Primera, Bruna en The Read Shop, meldt de NOS. Een woordvoerder van Audax, eigenaar van Bruna, meldt aan de omroep dat het "niet aan mensen uit te leggen dat ze wel postzegels mogen kopen maar geen ansichtkaart".

Extra vergoeding van PostNL

Dat leidt tot onbegrip en vervelende situaties in de winkels en economisch is het ook weinig aantrekkelijk om op deze manier nog langer open te blijven, ondanks het feit dat PostNL dergelijke winkels sinds deze week extra vergoedingen geeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.