Terug

Volg Hart van Nederland

Politie: kom niet meer naar strand bij Hoek van Holland

Politie: kom niet meer naar strand bij Hoek van Holland

112

2 jan 2021, 17:07

De politie roept mensen op niet meer naar het strand van Hoek van Holland te komen. Het is te druk op de parkeerplaatsen. Volgens de politie kan er onvoldoende afstand worden gehouden. Lees de laatste ontwikkelingen over de coronacrisis in ons liveblog "Wij begrijpen dat u het binnen zitten zat bent en graag even naar buiten wilt. Echter is het momenteel dusdanig druk op de parkeergelegenheden bij het Hoekse strand. Wij willen u dan ook vragen om uw bezoek uit te stellen of helemaal niet te komen", aldus de politie op Facebook. De verwachting is dat er zondag een soortgelijke situatie zal ontstaan. "Ons verzoek geldt dus ook voor morgen", schrijft de politie. ANP

Hart van Nederland is nu ook elke ochtend op tv! Van 6.30 tot 10.00 uur praten we je op SBS6 bij over het laatste nieuws uit Nederland en krijg je het laatste Shownieuws. In het weekend zijn we er van 7.00 tot 10.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.