Terug

Volg Hart van Nederland

Politie houdt verdachte aan voor moord op Laura (26) uit Venlo

Politie houdt verdachte aan voor moord op Laura (26) uit Venlo

112

10 dec 2020, 13:00

De politie heeft een 39-jarige man uit Portugal aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij het steekincident in Venlo, waarbij de 26-jarige Laura om het leven kwam. De vrouw werd afgelopen dinsdagochtend in de Azaleastraat in de wijk Blerick doodgestoken. De verdachte sloeg op diezelfde dag op de vlucht richting Spanje en werd daar op verzoek van de Nederlandse politie aangehouden. Wanneer de man naar Nederland wordt overgebracht is nog onduidelijk, aldus de politie. Lees ook: Vrouw (26) dood na steekpartij in Venlo: ‘Hoorde eerst schreeuwen en getoeter van een auto’

'Heel normaal meisje'

Buurtgenoten reageerden met afschuw op de vreselijke gebeurtenis in hun wijk. Een van hen kende Laura persoonlijk en vertelde aan Hart van Nederland dat ze nog maar net in de wijk woonde en het huis had gekocht van haar nichtje. "Het was een heel normaal meisje. Ze heeft bij mijn zoon in de klas gezeten", vertelt een van hen.  Volgens de kennis was Laura "een meid die thuiskwam, naar haar werk ging en gewoon haar ding deed." Lees ook: Venlose buurt geschokt door dood buurvrouw (26): 'Heel normaal meisje'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.