Terug

Volg Hart van Nederland

Kopen kunnen we toch niet, maar binnenkijken op Funda wel: herenhuis van 13 miljoen euro te koop

Het beste van Hart

28 mrt 2024, 10:53

21 slaapkamers, 1437 vierkante meter, een enorme tuin en meerdere open haarden: dat is geen vakantiehuisje. Op Funda staat een enorm herenhuis te koop in Amsterdam, voor maar liefst 13.000.000 euro. En als een huis op Funda staat, betekent dat we kunnen binnenkijken.

Het gaat om twee grachtenhuizen, met een vraagprijs van 9040 euro per vierkante meter.

Het eerste grachtenhuis ligt op de Keizersgracht, op nummer 435. Het is een rijksmonument dat is gebouwd in 1686.

Kamertje extra nodig?

Het huis bestaat uit zes verdiepingen (en ja, er is een lift): een souterrain met leefkeuken, voorkamer en badkamer, een 'bel-etage' met entreehal en drie kamers, de eerste verdieping van 4 kamers, de tweede verdieping met 4 kamers met badkamers, de derde verdieping met 5 slaapkamers met badkamers en de vijfde verdieping is een groot dakterras.

Ook is er nog een tuin van 25 meter diep met een tuinhuis van 29 vierkante meter.

Het tweede grachtenhuis ligt ernaast op nummer 437. Dit huis is 408 vierkante meter en heeft ook een tuin met een tuinhuis. Dit huis heeft twaalf kamers en vijf verdiepingen met een bergzolder.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.