Terug

Volg Hart van Nederland

Politie houdt nog twee mannen aan voor dodelijk ongeluk op de A2

Politie houdt nog twee mannen aan voor dodelijk ongeluk op de A2

112

24 dec 2020, 21:15

De politie heeft donderdag nog twee mannen aangehouden in verband met het dodelijke ongeluk op de A2 bij Nieuwegein. Het gaat om een 21-jarige man en een 23-jarige man uit Utrecht. Wat hun rol is bij het ongeval wordt nog onderzocht. Woensdagavond laat kwam een 20-jarige vrouw uit Nieuwegein om het leven bij een botsing op de snelweg. De inzittende van de andere auto ging er na de aanrijding vandoor. Die man, een 21-jarige Utrechter, werd later in de nacht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het ongeluk. Lees ook: Vrouw komt om bij ernstig ongeluk op A2 bij Nieuwegein, meerdere personen slaan op de vlucht Met de nieuwe arrestaties zitten er nu dus drie mannen vast op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke ongeluk. Ook een 25-jarige Utrechter is aangehouden. Hij weigerde na de botsing weg te gaan bij een van de auto's. In de wagen bleken drie jerrycans te liggen, twee ervan waren leeg, in de derde zat een kleine hoeveelheid brandstof. Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.