Terug

Volg Hart van Nederland

Woning beschoten in Den Bosch: meerdere kogelinslagen in raam

112

18 dec 2022, 17:23

Een huis aan de Lagelandstraat in Den Bosch is dit weekend beschoten. Zondagmiddag werden er meerdere kogelgaten ontdekt in de ruit van de woning.

Niemand raakte gewond. Over de toedracht van de beschieting is nog niets bekend. De politie is bij het huis en doet onderzoek.

Eerder schietincident

Het is niet het eerste schietincident in Den Bosch dit weekend. In de nacht van zaterdag op zondag werd een 43-jarige man met een schotwond aangetroffen in een woning aan de Topaas. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht en is buiten levensgevaar.

Een 39-jarige vrouw is aangehouden in verband met het beschieten van de man, zo maakte de politie zondagmiddag bekend.

Beeld: Bart Meesters

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.