Terug

Volg Hart van Nederland

Neergeschoten man in woning Den Bosch gevonden, veel vraagtekens over toedracht

112

18 dec 2022, 07:48

In een woning aan de Topaas in Den Bosch is een man met een schotwond aangetroffen, laat de politie in de nacht van zaterdag op zondag weten. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie is nog veel onduidelijk. Een van de vraagtekens is hoe de man het schotwond heeft opgelopen, dat is nog niet duidelijk. De politie gaat ervan uit dat er sprake is geweest van een schietpartij.

Het slachtoffer heeft zelf de hulpdiensten gebeld. Bij aankomst bleek het slachtoffer nog aanspreekbaar te zijn, aldus een verslaggever ter plaatse. De forensische opsporing van de politie doet onderzoek in de buurt en in de woning.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Meesters Multi Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.