Terug

Volg Hart van Nederland

Overleden man Hoorn (37) eerder als vermist opgegeven, politie doet strafrechtelijk onderzoek

112

3 jan 2023, 16:26

De persoon die maandagmiddag dood werd aangetroffen bij een woning in Hoorn, is een dag eerder als vermist opgegeven. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het slachtoffer is een 37-jarige man.

Buurtbewoners beweerden eerder dat de man is vermoord en dat het misdrijf zich tijdens oud en nieuw heeft afgespeeld. Sommige omwonenden vonden het raadselachtig dat het slachtoffer al meer dan een dag in de tuin had gelegen zonder dat iemand het had opgemerkt.

Volgens de buren van het pand waar de man is aangetroffen zou hij niet de bewoner zijn geweest van de woning.

Getuigenoproep

Er is een strafrechtelijk onderzoek ingesteld, de politie is op zoek naar getuigen en roept iedereen die denkt meer informatie te hebben op zich te melden. Dat kan via 0900 - 8844 of anoniem via 0800 - 7000.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.