Terug

Volg Hart van Nederland

McDonald's Zwolle opent deuren weer na dodelijke schietpartij

McDonald's Zwolle opent deuren weer na dodelijke schietpartij

112

11 apr 2022, 11:27

De McDonald’s in Zwolle is twee weken na de dodelijke schietpartij weer geopend. Maandag om 09.00 uur opende het filiaal de deuren en pakten medewerkers na het incident de draad weer op, zo laat een woordvoerster weten.

"Schoonmaak- en herstelwerkzaamheden in het restaurant zijn afgerond en het restaurantteam kijkt er weer naar uit om gasten te verwelkomen," aldus de woordvoerster.

Slachtoffers zijn broers uit Zwolle

Bij de schietpartij van 30 maart kwamen twee broers uit Zwolle om het leven. Op dat moment waren er veel mensen in de zaak, onder wie ook kinderen. Een 32-jarige man zit vast voor de schietpartij. Hij wordt woensdag voor de raadkamer gebracht. Dan wordt besloten of hij negentig dagen blijft vastzitten.

Verdachte is vader van jonge baby

Eerder werd bekend dat de verdachte een 32-jarige man uit Rozendaal is. Hij leidt een groothandel in import en export van levensmiddelen. Hij is getrouwd en vader van een jonge baby. Sinds begin vorig jaar bewoonde het stel een kapitale woning in het deftige Rozendaal. Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.