Terug

Volg Hart van Nederland

'Verdachte dubbele moord McDonald's is vader (32) van jonge baby'

'Verdachte dubbele moord McDonald's is vader (32) van jonge baby'

112

4 apr 2022, 16:13

De man die vastzit voor het doodschieten van twee broers in de McDonald’s in Zwolle blijkt een 32-jarige ondernemer uit Rozendaal te zijn. Dat bevestigen bronnen aan de Gelderlander.

Bij de schietpartij in het familierestaurant kwamen woensdagavond de twee broers Ali (57) en Hüseyin Torunlar (62) om het leven. Een ooggetuige vertelde kort daarna aan Hart van Nederland dat de verdachte het restaurant binnenliep, eerst eten bestelde, aan een tafeltje ging zitten en vervolgens meerdere keren schoot op de twee mannen.

Enkele uren na de beschieting meldde de Rozendaler zichzelf als schutter bij de politie. Waarom hij in een vol restaurant de broers doodschoot, is nog niet bekend. Het lijkt er op dat deze man de schutter is, zo liet het Openbaar Ministerie weten.

Vader van jonge baby

De 32-jarige leidt een groothandel in import en export van levensmiddelen. Hij is getrouwd en vader van een jonge baby. Sinds begin vorig jaar bewoonde het stel een kapitale woning in het deftige Rozendaal bij Arnhem.

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Hart van Nederland

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.